En nog een WordPress site

BUREN AAN HET WOORD

BUURVROUW LAURA STEGEMAN

Erfgenote van het eerste uur is Laura Stegeman. Zij woont in één van de reeds gerealiseerde eengezins nieuwbouwwoningen in Ons Belang.

“Ons Belang is een rustige, gezellige buurt waar veel jonge mensen wonen. Buurtgenoten laten elkaar vrij en gaan op een leuke, sociale manier met elkaar om. Mensen zijn altijd bereid elkaar te helpen. Je kunt hier op elkaar vertrouwen. Ik woon hier super en kijk er naar uit om straks nieuwe buren te krijgen.”

Bekijk het interview met Laura

BUURMAN KLAAS DONS

Klaas Dons is IT-ondernemer en geboren en getogen in Staphorst. Hij woont sinds kort in een nieuwbouwwoning in Ons Belang aan de Gemeenteweg. Jouw nieuwe buurman stelt zich alvast aan je voor.

“Voordat ik deze woning heb gekocht, heb ik ook naar een volledig ingericht appartement gekeken. Uiteindelijk heb ik bewust voor deze nieuwbouwwoning gekozen, omdat ik het belangrijk vind om alles naar eigen smaak in te richten. Je hebt hier veel privacy en woont op fietsafstand van de dorpskern. Ik verwacht dat ik hier een leuke tijd tegemoet ga.”

Bekijk het interview met Klaas

OVERIGE INTERVIEWS

Naast je toekomstige buren hebben wij ook de architect, de betrokken makelaars en een financieel adviseur van de Rabobank geïnterviewd.

ARCHITECT ARNOUD OLIE

“De opdracht was om op de historische plek in Staphorst 10 woningen te bouwen die aansluiten bij het karakteristieke van de streek en de lokale architectuur. Uitgangspunt voor ons ontwerp waren de oude boerderijwoningen aan De Streek. Op basis daarvan hebben we 8 boerderijwoningen en 2 schuurwoningen ontworpen die volop ruimte bieden voor mensen in verschillende levensfasen. Beide woningtypes passen perfect bij de uitstraling van Staphorst en worden gekenmerkt door een ruime kavelgrootte.”

Makelaars Ingrid Slot-Poortman, Martine Kuijer en Kristine Boldewijn

Het mooie aan deze nieuwbouwwoningen is dat je veel wooncomfort hebt en je alles naar eigen smaak kan inrichten. Je kunt er bijna gelijk intrekken. Er zal nog wel een vloer gelegd en misschien nog een muur behangen moeten worden, maar je hoeft niet zelf te klussen. En voorlopig hoef je je al helemaal niet druk te maken over het onderhoud aan de woning. Dat is er bijna niet, omdat er gebruik is gemaakt van duurzame materialen. Ook op je energierekening zie je straks terug dat je in een nieuwbouwwoning woont. Je hebt een huis dat aan alle wensen, die je van een nieuwbouwwoning verwacht, voldoet.

KARL MUSSCHE – RABOBANK STAPHORST

Dit zijn de financiële voordelen van een nieuwbouwwoning:

  • Duurzaam en gasloos bouwen betekent voorbereid zijn op de toekomst.
  • Bij een nieuwbouwwoning is er meer fiancieringsruimte door de duurzamere bouw en wordt de woning daardoor meer toekomstgericht.
  • De rente is historisch laag en dat zorgt voor lage maandlasten.
    Toch is het belangrijk dat je bij het afsluiten van je hypotheek geen overhaaste beslissingen neemt.

De Rabobank Staphorst heeft veel ervaring met het begeleiden van kopers van nieuwbouwwoningen. Uiteraard kun je ook je eigen financieel adviseur raadplegen.

ONS BELANG NU IN VERKOOP!

Ben jij geïnteresseerd in één van de 10 half vrijstaande woonboerderijen en wil je vrijblijvend in contact komen met de makelaar?

Ja, ik wil contact met de makelaar

Ontwikkeling & realisatie

Van der Steeg Ontwikkelen & Bouwen
www.vandersteeg.nl

Verkoop & informatie

Poortman Makelaars
Bergerslag 1A
7951 DR Staphorst
Tel. 0522 46 40 40
poortman@bix.nl
www.bix.nl

Privacy statement  Cookie policy Disclaimer