En nog een WordPress site

ERVAAR DE NIEUWE WARMTE

Het verwarmen van een nieuwbouwwoning gaat anders dan je gewend bent. Alle woningen in Ons Belang worden voorzien van een gasloze water-water warmtepomp met bodemlus in combinatie met vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping. Deze warmtepomp zal je woning ‘s winters comfortabel verwarmen en in de zomer aangenaam koel houden.

HOE HET WERKT?

Met de warmtepomp wordt warmte aan de grond onttrokken en aan het water van de vloerverwarming afgegeven. Om deze warmte te kunnen leveren, is je warmtepomp aangesloten op één of meerdere bodemwisselaars die zich in de bodem onder je woning bevinden. In de bodem bevindt zich ook een bodemlus. Door deze lus wordt voortdurend water gepompt. Het water neemt in de winter warmte op uit de bodem om in de zomer warmte aan de bodem af te geven. De warmtepomp gebruikt de warmte om zowel de woning als het tapwater te verwarmen.

GOED VOOR HET MILIEU,
GOED VOOR JE PORTEMONNEE

Behalve voor een aangenaam klimaat in je woning is de warmtepomp ook goed voor een besparing van meer dan 70% op CO2-uitstoot ten opzichte van een gemiddelde woning. Zo lever je ook een belangrijke bijdrage aan het milieu zonder concessies te doen aan je wooncomfort. Samen met de isolerende maatregelen in je woning en de optionele zonnepanelen op het dak levert de warmtepomp jaarlijks een flinke besparing op de energiekosten op.

ONS BELANG NU IN VERKOOP!

Ben jij geïnteresseerd in één van de 10 half vrijstaande woonboerderijen en wil je vrijblijvend in contact komen met de makelaar?

Ja, ik wil contact met de makelaar

Ontwikkeling & realisatie

Van der Steeg Ontwikkelen & Bouwen
www.vandersteeg.nl

Verkoop & informatie

Poortman Makelaars
Bergerslag 1A
7951 DR Staphorst
Tel. 0522 46 40 40
poortman@bix.nl
www.bix.nl

Privacy statement  Cookie policy Disclaimer