En nog een WordPress site

8 BOERDERIJ- EN 2 SCHUURWONINGEN

Op het nieuwe erf Ons Belang is plaats voor 2 type woningen: 8 boerderijwoningen en 2 schuurwoningen. De boerderijwoningen bestaan uit twee varianten: 4 woningen met donker metselwerk en 4 woningen met licht metselwerk. Dit type heeft een klassieke voordeur met ruimte voor een traditionele Staphorster levensboom en luiken voor de ramen. De schuurwoning heeft een mooie, traditionele kap met laaghangende goten. Beide woningen zijn ruim opgezet, hebben dezelfde indeling en een bruto inhoud van 650 m³. De kavelgrootte varieert van ca. 318 m² tot 499 m². De woningen zijn beschikbaar vanaf € 375.000 v.o.n.

Voor € 375.000 v.o.n. heb je een woning inclusief sanitair en tegelwerk voor het toilet en de badkamer. Ook het buitenschilderwerk, de vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping en de water-water-warmtepomp zijn hierbij inbegrepen.

Uiteraard is het ook mogelijk om de woning casco op te leveren, zodat u zelf nog kunt klussen in de woning.
In dat geval is de verkoopprijs vanaf € 315.000,- v.o.n.

Ben jij geïnteresseerd en wil je contact met de makelaar?

Ja, ik wil contact met de makelaar

MAAK VAN JE DROOMWONING WERKELIJKHEID

Een grote kavel, een ruime woning en nog veel meer extra’s. Zoals de grote raampartijen in de keuken met uitzicht op de steeg. In de woonkamer heb je heerlijk grote verdiepingshoge ramen en een openslaande deur naar de tuin. Heerlijk toch? En dat is nog niet alles. Ga maar mee naar boven. Daar bevinden zich de badkamer en 4 slaapkamers. De ouderslaapkamer is wel heel royaal. Met een vlizotrap bereik je de zolder, waar je de nodige opbergruimte hebt.

Interesse?

Downloads

Basisplattegronden bouwnummers getekend 2, 4, 5, 8 & 10, gespiegeld bouwnummers 1, 3, 6, 7 & 9

Optieplattegronden

Optieplattegronden

EEN WONING WAARMEE JE ALLE KANTEN UIT KUNT

Wil je de half vrijstaande woonboerderij nét wat anders indelen? Dat kan! Zo kun je een gedeelte van de berging bij de woonkamer aan laten trekken voor een extra grote woonkamer over de volle breedte van de woning. Of ben je op zoek naar een levensloopbestendige woning? Ook dat kan, want optioneel is het mogelijk om op de plek van de berging op de begane grond een badkamer en slaapkamer te laten maken. Dan heb je een volledig woonprogramma op de begane grond. Ook op de eerste verdieping zijn er een aantal opties mogelijk. Zo kun je de badkamer vergroten. Een van de slaapkamers vervalt dan, maar de ouderslaapkamer is weer op te splitsen in twee slaapkamers.

Ben jij geïnteresseerd en wil jij vrijblijvend in contact komen met de makelaar?

Ja, ik wil contact met de makelaar

Ontwikkeling & realisatie

Van der Steeg Ontwikkelen & Bouwen
www.vandersteeg.nl

Verkoop & informatie

Poortman Makelaars
Bergerslag 1A
7951 DR Staphorst
Tel. 0522 46 40 40
poortman@bix.nl
www.bix.nl

Privacy statement  Cookie policy Disclaimer